About

Atelier MdP is in 2018 opgericht door Marleen de Puydt. Door haar creative roots in de kunstacademie en haar precisie en aandacht in het vak mondhygiëne en later in het ontwerpen van meubels vielen alle puzzelstukjes samen in 2016 tijdens een cursus meubelstoffering.

Vanaf dat moment is er een enorme focus en drive geweest om het vak te leren en goed in de vingers te krijgen. De transformatie van een oud en versleten meubel naar een fris en goed afgewerkt  nieuw object blijft altijd een mooi en interessant proces.

Het meedenken en bekijken welke stof en kleur geschikt is op het meubel en in het interieur is iets wat Marleen met veel plezier doet. En met haar kleurgevoel en stoffen kennis lukt het altijd om tot een goed resultaat te komen.

Er is veel inzicht ontstaan door het ontwerpen en maken van eigen meubels. Daardoor kan er ook makkelijk meegedacht worden als u zelf iets wilt ontwerpen of wilt laten maken.

Vanaf maart 2020 worden de krachten gebundeld met Lotte Zwaan van Lot of Stof en hebben ze samen een Atelierwinkel opgericht in Rotterdam West: Kleur en Stof!